sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Messuja

Kädentaitojen messuilla tuli käytyä ja väkeä oli paljon.
Näin blogi"tuttuja" vanhoja ja uusia.)))))Tosi kiva oli nähdä((((
Oli kiva nähdä taas ja mitä ihania ostoksia olivatkaan tehneet.
Itsekkin ostin kankaan ensivuoden SAL:iin jos saattaisiin porukka kasaan niin pistellään samaan aikaan tuo pistelijän kirja. Lankaa en vielä ostanut, kun en oikein ole osannut päättä millä värillä sen tekisin.
Ostin myös kangasta kirjekuorta varten. pieniä koristeita ajatellen pinkeeppejä tmv. sekä paria jouluista kangasta, uudet sakset hrrr... ne on vaan niin söpöt;)(kuvaan myöhemmin)
Muuta en ristipistoihin liittyvää ostanutkaan, ihailin vain malleja ja kaikkia, aattelin etten uskalla ostaa mitään ennen kuin saan tuota listaa taas hiukan lyhennettyä, ensin.
Valmiita kuvioita joita von käyttää vaikka joulukoristeiden teossa ja pinkeepeissä
Villaakin ja huovutus neulan, heijastinkangasta reippaasti.
Rankka reissu ja 14. olin valmis lähtemään kotiin.
16. aikaan bussi lähti kohti kotia.
Ensi vuonna uudestaan;)

3 kommenttia:

Äiti x 7 kirjoitti...

Kurkkimassa kuulumiset <3

Kati kirjoitti...

Moi! Kiitos postistasi. Ehdinkin jo arvailla tätä muuttoa. Mukavalle näyttää uuden uutukainen blogisi. Laitan tämän uuden sivun myöhemmin listalleni, jos sopii? Siis sitten kun annat luvan. Mukavaa alkanutta viikkoa. Arvaa kuka sai sitten ristipistovillityksen päälle, kun en varmasti voi niitä tehdä tässä kaaoksessa. Pitää jouluksi yrittää saada ne vuodenaika-taulut valmiiksi ja tuohon kohta uutta maalia pintaansa saavalle keittiön seinälle sulostuttamaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Pysyt yhä listoilla ja suosikeissani. Ei paniikkia. Onneksi olen jo oppinut käyttämään tuota hallintapuolta sen verran hyvin, että tiedän miten niitä juttuja siellä muokataan.