perjantai 26. joulukuuta 2008

joulu swappi

Tällaisen ihanan paketin avasin joulu aattona pukin käynnin jälkeen.
Pirjo oli vaihtoparini.
Suur kiitos Pirjolle tästä joulu yllätyksestä. Koristeen takana on joulukuusi, kokonaisuudessaan kuvan näette Pirjokn sivuilla=)Kankaalle pitää äkkiä keksiä jokin työ, tulee heti mieleen jokin myrsky tmv.Efekti langoille löytyy varmasti myös käyttöä kuten normi mouline langoille ja ihana enkeli, yksinkertaisuudessaan aivan IHANA!Keikkuu meidän joulukuusen oksalla.
Hedelmä karkit on lasten kanssa jo pistetty parempiin suihin katsotaan jääkö suklaasta lapsille mitään;)Lähettäjä Blogger-kuvat

3 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Tosi kiva kun tykkäsit! Arvaa mitä? Minä olin se salainen, joka kyselin niistä langanpidikkeistä!!! Ja nyt unohdin ne kuitenkin joulutohinassa paketista... älä siis osta, lähetän ne sulle heti alkuvuodesta!

niina kirjoitti...

Ihana paketti. Nyt harmittaa kun en itse osallistunut:)no ensi vuonna sitten...
niina

http://pumpuliina.vuodatus.net

Sartsa kirjoitti...

Tunnustan olevani ihan kateellinen teille ristipistotöidenvalmiiksitekijöille. Ne on niin kauniita ja kaikkee, mut tän katon alla valmistuu vain Mikki-Hiiri-hanskoja! Ne pulloessutkin jäi ihan vaiheeseen. Sieltä Margaretalta soitti joku ja kysyi alanko siihen kerhoon. Sanoin että en saa tehtyä edellisiäkään ja se totesi, että ai sinusta on vaan kiva tilata niitä. Heh heh. Se tajus heti asian ytimen.