keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Vuodenajat SAL

talvi valmistui tänään ja nyt on urakka ohitse, kunhan kehykset vielä ympärille saan niin hyvä on.
Passione Ricamon Topiaryt.

Lähettäjä SAL

4 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Blogini synttäriarvonta on suoritettu ja koska sain niin monta kivaa kommenttia niin päätin arpoa myös toisen pienemmän yllätyspaketin ja sen voitit sinä. :)
Laittaisitko minulle osoitteesi (blogissani sähköpostiosoitteeni) niin saan paketin matkaan? Joulukiireiden vuoksi en välttämättä saa sitä postiin ennen joulua, mutta koetan saada mahdollisimman pian matkaan.

Irmeli kirjoitti...

Ihania töitä täällä vaikka kuinka paljon. RR:t myös kaikki kivoja ja kauniita. Täytyy varmaan joskus lähteä mukaan myös tuollaiselle kierrokselle. Oikein hyvää joulua sinulle!

Sari kirjoitti...

Kiva talvimalli. Onnea taas yhdestä valmistumisesta!

Kati kirjoitti...

Vitsi että sinä olet nopea pistelijä. Naama hieman vihertää kateudesta, heh. Kuinka sinä ehdit siinä kaikessa tohinassa pistellä noin paljon??? Tuo talvi-topiary on tosi kaunis. Minä täällä pistelen hitaasti mutta varmasti talvea. Nyt on muuten valmista, mutta itse havut ja koristeet puuttuu.

Pitää vielä pöljyyksissään kysyä tuosta ristipistoyhteisön torstaisesta maratonista, että onko se ihan vaan sitä et jokainen joka ehtii pistelee jotain omaa työtään sen kyseisen kellon ajan ja kuvat on ennen aloitusta ja sitten lopuksi? Minä ehdin niin vähän seurata yhteisön eloa, niin olen aina hiukkasen pihalla kaikesta.