lauantai 14. helmikuuta 2009

cross-stitcher clubiin

En olekkaan sitten tehnyt piston pistoa kohta 2 viikkoon,uutta inspiraatiota hakiessani surffailin ristipisto blogeissa. Törmäsin sitten en nyt ihan varmaksi muista, mutta olettaisin, että pappipuikoissa blogin kautta cross-stitchers clubiin ja kauniita malleja ja paljon.

Pitää varmaan ottaa taas itseä niskasta kiinni ja pistellä tuo jumalan kämmenellä loppuun.

5 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä vinkkilinkistä liittyen pistoihin. Oisko sulla heittää ideaa, kun pitäisi pistellä jotain kaunista valkoisen ystävälle, eikä saisi olla liian isotöinenkään...T. Kati (Katin kätösistä)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, minulla on ihan sama vika :D! Eli olen tässä printtaillut ja tallennellut malleja ja haaveillut - saamatta sitten aikaiseksi muuta kuin tietysti tuota aakkosvaihdon työtä :)... (Ja aina välillä tulee surffailtua noissa nettikaupoissakin, ja niissä kierrellessä saa näemmä hyvinkin tuntikausia kulumaan, vaikkei mitään ostaisikaan. - Mutta onhan tämä haaveilu kanssa tärkeä voimavara!)

MysteryKnitter kirjoitti...

Minulla on taas yksi projekti työn alla. Ja ehkä mä joskus vielä jätän sulle englanninkielisiä kommentteja tänne enemmänkin, niin saat kunnon treeniä. Kyllä sä vielä opit ymmärtämään, usko pois. Se vaan vaatii harjoitusta.

Minna kirjoitti...

MK :D suur kiitos