sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Hello Spring

Niin ja äkkiäkös se oli virhe korjattu, kun vaan heti aloitti.

Tässä siis tämän teknisiä tietoja

kankaana jotain Silkweaverin kimallusta, koossa 32ct.
Malli on Lizzie&Katen ilmais malli Hello springLähettäjä ristipistot 2009

8 kommenttia:

Maajo kirjoitti...

Tostahan tuli hieno! :) On sitä itsekin aina aika liemessä, kun joutuu tuota miettimään, että miten ripustuslenkin laittaa, kun ompelee nurjalta puolelta! :/ Onneksi kuitenkin sait korjatuksi, eikä jäänyt roikkumaan pitemmäksi aikaa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Joo, et ole ainoa, jolle noita kämmejä käy - kaikkia en ole viitsinyt edes blogiin kirjata, mitä olen töpeksinyt :D! (Ei kehtoo...) Kiitos merkinselvitystyöstä: olet viitseliäämpi kuin minä. Luotan siihen, ettei noissa koristuksissa ainakaan mitään törkeyksiä ole, vaan todennäköisesti jotain ihan nättiä, joten en sitten viitsinyt ainakaan toistaiseksi lähteä noita merkkejä selvittelemään :D! Nyt, kun rupesit kiinaa jäljittelemään, niin käys huvin vuoksi sivuilla, joiden ylläpitäjältä tuokin minunkin pistelykitti on ilmeisesti kotoisin (koskapa linkki - ainoana "ymmärrettävällä kielellä" kirjoitetulla tekstillä - oli kitin ohjeissa mainittu), eli täällä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaaha, en päässyt tarkistamaan linkin oikeellisuutta, kun sinulla olikin tuo kommentinhyväksyntä käytössä, mutta toivottavasti toimii :).

Kati kirjoitti...

Sievä!

Pike kirjoitti...

Ihana kangas! Tokin malli odottaa... Ja mä en osaa myöskään ajatella tuota lenkkiä tuonne sisälle, en sitten lainkaan...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Niinpä. On muuten tuo Google-kääntäjän kanssa erikielisillä sivuilla vierailu suurta hupiani nykyään. Aina ei kaikesta saa mitään tolkkua, mutta hauskaa on! (Onkohan minullakin liikaa aikaa, kun rupesin huvikseni linkittelemään viimekertaisen postaukseni kirjoihin tuotetietoja...) Täytyis varmaan pistelläkin välillä, eikä aina vain haaveilla uusista projekteista?

Lennu kirjoitti...

Ihana! Tuo malli on pisteltävien listalla täälläkin. Kyllä noita töppäyksiä sattuu itse kullekin, varsinkin väsyneenä tulee tehtyä kaikenlaisia virheitä. Just yhtenä iltana huomasin, että olen tehnyt virheen yhdessä pikkutyössä ja olen nyt pari päivää tuumaillut että mitäkähän sille tekisi :) Ei MILLÄÄN jaksaisi purkaa, pitää vähän soveltaa kai sitten.

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi Minna...Kyllä sitä sattuu ja tapahtuu täälläkin.