lauantai 16. toukokuuta 2009

kevät SRPY on osaltani ohitse

minä olen paljastunut.

Kaikki alkoi jo vuoden alussa tuossa kun osallistuin MA:han ja sain Mian parikseni olihan se kivaa ja helppoa "vanha"tuttu sitten oli parina, aakkosvaihtoonkin sain parini ja kukas muu kuin Mia, aloittelin sitten pääsisäiskoristetta ja sitä siinä pistellessäni aattelin, että oispa tämä kangas ihan Mian värinen. Osallistuin sitten tähän kevät srpy:hyn ja kun sain parini, ulvoin jo ääneen.
Jälleen kerran Mia, no sitten piti aloittaa suunnittelu miten saisin hämättyä ettei käsiala paljasta. tai postileima ja ensimmäinen paketti postitettiinkin Kotkasta jossa teinillä kisat;) eikä äidin tarvinnut edes itse korttia kirjoittaa kun kotoa löytyi omasta takaa salaliittolaisia ja melkein tappelivat siitä kuka pääsee antamaan käsiala näytteensä.
Ja sitten alkoikin mieletön pähkäily, että mitä.

Pääsiäiskoriste valmistui ja sillä teemalla ja Mian valitsemilla väreillä koitin pakettia kasata.Lähettäjä Ristipistot 2009ja taaskaan en nyt äkkiseltään osaa kertoa kankaan nimeä, enkä ilmaismallin sijaintia lankoina käytin DMC:tä.

Sitten seuraavaa pakettia miettimään ja vanhasta muistista muistin että Mia lempi suunnittelijoita on Passione Ricamon mallit.
2000€. se ajatus sitten lähti.
Mialle Passione Ricamoa ja orchideoja lehdessä ja kun oli jo aiemmin tehnyt kauniin rasian niin voi vaikka tehdä itselleen, siitä kokonaisuudesta neuloineen ei nyt ole kuvaa,mutta
tässä toukokuun pistely osuus.

Malli on Passionen sivuilta
ja kukkaron nuppi on Purceparadaiselta

Langat taas DMC


Lähettäjä Ristipistot 2009

Viimeistely nyt vaan taas hiukan tökki:(

Hyvin olin kuitenkin osannut pitää itseni salassa;D

aivan ihana kierros!!! Omaa salaistaristipistoystävääni en ole vielä tunnistanut, viimeinen leimakin kuoressa oli niin epäselvä ettei siitä selvää ottanut, nyt jään jännittelemään;D

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! Aivan ihanaa on ollut olla parisi - niin tässä vaihdossa kuin monessa muussakin :D
Toivottavasti et ihan painajaiseen asti kyllästynyt, kun minä _jälleen_ olin parisi. Ihanat pistot olit minulle tehnyt, ihania ja tärkeitä tarvikkeita sain ja vaihto oli tosi mieluinen :D
Päivitystä omassa blogissani tänään illemmalla.

Sari kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana kukkaro! Tosi hieno. Ja kiva on pääsiäiskoristekin :)

Mari kirjoitti...

No onpas ollut hassu sattuma, että aina on tullut sama pari. :) Toisaalta varmasti helppoa ollut sitten suunnitella, kun on tuttu ihminen, mutta se salaileminen onkinsitten vaikeampaa. Kivoja paketteja kasasit Mialle!

Mari kirjoitti...

Pienet on piirit ristipistomaailmassa :). Onneksi on maailma pullollaan ihania jtutuja joita voi hankkia ja tehdä samallekin ihmiselle. Ihania pistelyitä teit Mialle, kukkaro varsinkin.

Mia kirjoitti...

Heippa ystäväiseni,
kurkkaa blogiini, siellä on sinulle jtoain :D

MysteryKnitter kirjoitti...

No johan on sattunut ja tapahtunut! Mahtoi olla tiukka paikka. Meinaan pitää salassa toiselta, kuka on.

Ninnu kirjoitti...

Hurmaava kukkaro! Ihana.