sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Ristipistotapaaminen Hämeenlinnassa

Aamusta junaan, matka hiukan jännitti kun oli elämäni ensimmäinen junamatka vaihdolla ja YKSIN.
Vaihto onnistui kutakuinkin hyvin vaikka kävelinkin ohitse sen mistä piti raput ylös mennä. Virheeni huomattuani uukkari ovista takas ulos ja raput ylös ja ilmeisemminkin oikeaan junaan, Hämeenlinnassa rautatieasemalla otin vauhtia raiteiden väärältä puolen ennen kuin pääsin asemarakennuksen puolelle ,mutta pitihän se aamulenkkin jossain välissä tehdä ja miksei siinä kun olli hetki aikaa ootella Miaa, joka minut nappas asemalta kyytiin. Siitä sitten Kirsille jossa kaikki muut jo paikalla paitsi Ressu joka oli tulossa hiukan myöhemmin.
Vitsit että oli kiva päivä ja juttua riitti ja mistäs muusta kuin ristipistoista;)
Lahjottukkin minua on mutta nyt en ikävä kyllä saa kuvia laitettua=( uusia juttuja olen täällä miehelle esitellyt ja käsissäni hypistellyt, avaimenperää mietin mihin sen laittaisin, kun kotiavaimissa on edelleen TattyTeddy avaimenperä, tuon uuden vois laittaa vaikka DMC kassin vetoketjuun;)
Kirsille suur kiitos, kun kutsuit meidät kotiisi ja kiitos kaikille läsnäolleille oli todella kiva tavata teitä ja nähdä töitä ihan siinä livenä, moni työ sai ihan erit mittasuhteet siinä käsissä pitäessä, kuin mitä blogi kuvat antavat ymmärtää.
Mies sitten tuli parin muksun kanssa hakemaan kotiin, ettei tarvitse ilta myöhällä enään rautatie asemilla seikkailla;)

Väsy painaa jo silmiä, mutta vielä pitää käydä tarkistamassa yhden unikkokitin hinta;)

Aivan täydellinen päivä=) KIITOS=)

9 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Kiva kun teillä oli kivaa!!! Ja mähän sanoin että kyllä sä löydät!

Mari kirjoitti...

Mukava, kun saitte tapaamisen järjestettyä ja oli vissiin paljon väkeäkin. On mukava tavata ihmisiä, kun on yhteinen harrastus yhdistämässä. Mistä sitä tietää, miten usein niitä tapaamisia siellä laidalla Suomea alkaa nyt olemaan, kun vauhtiin pääsitte. :) Ja junalla matkustaminen on kyllä jännää, vaikka itse olen varsin kokenut junailija, mutta joka kerta se on yhtä jännää, ehtiikö junaan, ehtiikö vaihtojunaan, löytääkö asemalta perille... etenkin nykyään, kun matkustan noitten tenavien kanssa. Monesti on matka puolessa välissä, ennen kuin ollaan päästy omille istumapaikoillemme, ja sitten sitä saakin alkaa valmistautumaan poistumiseen. ;)

Maajo kirjoitti...

Kiitos itsellesi, kun tulit tänne asti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko sinä lanarten unikkoja punaisella pohjalla, juuri sitä minkä näytin Kirsillä? Sitä kannattaa ostaa Tallinnasta käsitöö- liikkeestä. sieltä kun saa halvemmalla kuin muualta länsimaista. Tallinnasta minä ostin tuon 64 eurolla. Kaikissa muissa kivijalkakaupoissa että nettikaupoissa hinta on 90-109 euroa. Ressu on menossa lähiaikoina Tallinnaan ja varmasti toisi sulle tuon kitin, ota häneen yhteyttä!

Johanna P

amma kirjoitti...

Minäkin tänään harhailin kun olin askartelutapaamiseen matkalla, mutta mitäs moisia muisteleen kun päivä on onnistunu muuten ;)

Mia kirjoitti...

Oli tosi kiva vihdoin saada äänelle kasvot :D Oli ihana tavata sinua!!! Ja mukava oli tavata muitakin pistelijöitä, joista tästä porukasta olin jo 6 tavannut ennenkin, 3 uutta kasvoa oli, blogituttuja tai ryhmästä tuttuja kaikki :D
Sitä seuraava tapaamista odotellessa ;)

Katri kirjoitti...

Oli tosi mukava tavata ja saada kasvot taas yhdelle (tai aika monelle itse asiassa) blogituttavuudelle!

Ressu kirjoitti...

Oli kyllä todella ihana tavata sinut (ja tietenkin myös muutkin) Pakko myöntää, että siun tapaamista jotenkin odotinkin kaikkein eniten, ollaanhan kuitenkin noiden yhteisöjen kautta oltu aika paljonkin tekemisissä. Ja olit kyllä juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. ;) Toivottavasti tapaamme pian uudelleen :D

Kirsi kirjoitti...

Moikka ja kiitos, kun kävit kylässä! Sain welcome house mallin kansiin, joten lähetän sinulle oman kappaleen lähipäivinä.