maanantai 29. kesäkuuta 2009

Onkos saatu mitään aikaseksi

no eipä ole saatu.

eilen sain pestä yhden keskeneärisyyden kun jätin työn pöydälle, missä oli lihapiirakka lautanen jossa ketsuppia ja siihen lisättynä meidän nuorimmainen ja nopsat kädet=/ no onneksi lähti puhtaaksi;)

Eiköhän kohta taas malta istuksia taas pistely puuhiin=)

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hyvä, että lähti puhtaaksi. Minä uitin tuon pienen kukkakittini kuvauksen päätteeksi juhannusruusumaljassa... Onneksi oli vain vettä. Onko muuten vinkkejä kuinka saada puhtaaksi kellastunut aidakangas johon on aloitettu työ ja jätetty kesken. Saattaa olla monta vuotta vanha. Sain sen kirppislöytönä Kanadasta. Vai oisko viisain tehdä uusiksi koko homma, kun näytti olevan pistot tehtynä suuntaan jos toiseen.

Minna kirjoitti...

no jos ei kovin isoa alaa ole pistelty niin vois ehkä purkaakkin ja ihan sitten kankaan valkasu kloritella ja ihan vaan pesukoneeseen,kuinkas kuumassa sen aidan saakaan pestä? 40* astetta ainakin kestää=)
Ilman valkasua voit koittaa pestä koneessa ja toivoa ettei ole niin piintynyt että pesu riittää, dmc:n muliini langat kestää 95 asteen pesun, mutta kangas ei ja jos langat on jotain muuta niin värien päästävyydestä ei sitten tietoa.

Aikas sekaiseksi meni selvitys, mutta toivottavasti sait jotain selkoa=)

Kukka kitti saanut oikean kukka kasteen;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ja se sun salasanasekoilus...oi voi...Kyllä mullekin vois käydä noin. Älä nyt suutu, en mä tätä pahalla. Se vaan oli niin humoristinen sattumus se sun salasanamokas.