torstai 2. heinäkuuta 2009

Coffee kirjekuori

Niin sitten tänään lähti uusi Coffee kirjekuori matkalle toivottavasti tämä pääsee perille.
Aluksi tuntui vaikealta uutta aloittaa, mutta kun vauhtiin pääsi niin johan se olikin taas jo hauskaa ja melkein onnistuin jo unohtamaan ensimmäisen kuoren katoamisen.

Tuossa pikku postissamme olikin tänään eri nainen ja varmisti työkaveriltaan saako tuollaisia kuoria edes lähettää!!!! ja miten siinä postimerkitkään pysyy paikoillaan???kyllä ne pysyyy=)

Nyt TAAS jännittämään meneekö tuo kirjekuori perille=)))) että on kivaa kun on saanut kohta jo kuukauden jännittää.

Mitä tulee tohon postin katoamiseen niin, kuka viitsii "pölliä" välistä, mitä tekee vieras ihminen toiselle tarkoitetulla käsityöllä voiko ihaillen katsella varastettua kirjekuorta, jos ja kun tuollaisessa ammatissa on niin siinä kyllä tarvitsis ihmisen olla luonteelta umpi rehellinen, luulisin, että kun kuorta käsissään pitää niin tuntee piston jossain.

Harmittaa vielä hiukan parini puolesta, että on joutunut odottamaan vaikka kuinka ja kauan ja tietenkin se oman työn menetys, kun ei tiedä missä se on, mutta varmasti tunnistan jos jossain vastaan tulee;)
Nyt kun tämä on koettu niin seuraavaksi varmaan odottelen turhaan tulevaa vaihtoa=( ei pitäs maalata piruja seinille, mutta....

Mukavaa kesää, mukavia ristipisto hetkiä vastoin käymisistä huolimatta:)

T:Minna

Ei kommentteja: