sunnuntai 7. helmikuuta 2010

lakanasta verhot

Niin tämmöisiä väliin, n. vuosi sitten ostin kirpparilta vanhoja lakanoita jotka tiukassa käärössään olleet kaapissa odottamassa jotain tulevaa, mitä niistä keksin.

Tämän lakanan hinta oli siinä 1,50-2€. ei siis paha leveyttä lakanalla oli 125cm. pituudestakaan en ottanut yhtään pois vaan sovitin leikkauksen kankaaseen.eli tuo pitsi tuli sitten ei ihan puoleenväliin verhoa vaan jäi kivasti vielä yläpuolelle.
Muutama kirosana ja a'vot, verhot valmiit, tuo ompelukone kun ei ole suurimpia ystäviäni, eikä eilinen ompelusessio kyllä muuttanut mielipidettäni ompelukoneesta.

Pitää varmaan koittaa illalla ottaa uutta kuvaa kun tuo valo tulee ikkunasta sisään niin en oikeen saanut kuvaa onnistumaan.

Lähettäjä sekalaisia

Lähettäjä sekalaisia

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kauniit verhot! Meilläkin on kahdessa huoneessa pitsilakanaverhot ja tykkään niistä ihan älyttömästi.

Näillä näkymin Hämeenlinnan reissu onnistuu mainiosti, palataan noin viikon päästä asiaan :)

Kirsi kirjoitti...

Kauniit verhot!
Nyt on lempikukka-vaihdon säännöt suomeksikin - ja oli siis ilman muuta tarkoituskin olla, mutta en ehtinyt silloin päivällä heti laittaa, siksi viive :)
Ihanaa Mari ja Minna, että tulette meille!!!! Jippii!!!!

Sartsa kirjoitti...

Tommosista miäkii tykkään. Minul on ollu jo vuosia tekeillä vastaavanlaiset, eli välipitsien virkkaus, mut on vähä vaiheessa... tollalailla pääsis kyl helpommalla. Ja sais verhot ikkunaan vielä tässä elämässä. :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Nätit ovat! Tarkoitan verhoja.