sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Onkohan joku vielä joka ei tiedä että minä

tykkään keräillä kaiken näköisiä juttuja ja jotenkin musta tuntuu että tiedossa lukijoillani on Kermansavi Heinä, pelikortit, enkelit, ristipisto jutskat, koruompelu sakset, mutta luulen että tästä minikiulu keräilystä en ole vielä "ääneen" maininnut mitään.
Elikkäs kun jossain näen kohtuu hintaisen niin pakkohan se on ostaa ja ajatuksissani olen ajatellut kun nuo lasten tekemät löylykuupat ovat meidän saunaan hieman pitkiä eikä niitä raaskis oikeen käyttääkkään niin jospa laittaisin ne saunan seinälle ja päälle nuo kiulut, mutt siihen tarvitsisin vinkkiä millä ne kiinnittäisin kuumaliima taitaisi saunassa sulaa, kolvi/tina kestäiskö??
vai väännänkö vaan reteesti rautalangalla ;) onhan tuossa pari miniämpäriäkin :)

ja meillähän on sitten ollut käytössä sellainen muovinen kuuppa missä lyhyt varsi, mutta tänään tein varsinaisen löydön kirpparilta tää on just niin IHANA!!

eikä tarvitse pelätä kenen silmässä se kauhan varsi on seuraavaksi :P


7 kommenttia:

Ressu kirjoitti...

aivan ihana kuuppa!!!!
Toi rautalankahan vois ollakin ihan hyvä ajatus.. ;D siis oikeesti, aikuisten oikeesti!

Srinity kirjoitti...

Minustakin se rautalanka kuulostaa hyvältä. Voisi vetäistä vaikka nurkasta nurkkaan sen ja välille "kiemuroita", joihin nuo nätit kiulut voisi kiinnittää.

Virpi kirjoitti...

Onpa ihana kokoelma saunakiuluja. Olin viime keväänä katsomassa marja Matiisen kotiateljeeta Tallinnassa ja Marja sanoi, että kaikki tavara on kaunista kun niitä vain kerää tarpeeksi paljon samaan paikkaan. Nämä kiulukuvat toivat heti mieleen sen kommentin. Noi on aivan ihania!

Ninnu kirjoitti...

Ihania ja söpöjä! :) Sauna rules :).

Sartsa kirjoitti...

Söpö pikkukuuppa. Meilläkin on lasten tekemät löylykauhat koristeina saunan seinällä. Ope oli antanu niille kiinnitysruuveiksi (tai miksi niitä nyt nimitetään) semmoset ruuvit, että kun ne saunassa kastuu, niin niistä alkaa irrota ruostetta. Eli ei käytössä. Harmi sinänsä.
Noissa pikkukiuluissa on joissain sanka, josta sais ne roikkumaan johonkin kettinkiin tms. Useita samaan. Saisko niitä varrellisia? Ei varmaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno kokoelma ja hieno kuuppa! Mummulassa puhuttiin aina naposta.

Sisältää Sarkasmia kirjoitti...

Hmm, en suosittele kautalankaa, tulee pirun kuumksi, saunassa.
Tina sulaa kuumassa aika helposti, eli sekään ei välttämättä ole pysyvä. Vaan ohut pajunoksa silmukkaruuveilla tai sellaisilla sähköjohdonkiinnityssysteemeillä