keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

ei pitäs lainata ei

mites tässä pääs näin käymäänkin.

Annoin luvan vaan hiukan lainata äitin saksia :/

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan normaalia touhua :) Meilläkin on leikattu vaikka ja mitä, onneksi yksikään keskeneräinen työ ei ole toistaiseksi saanut saksista...

Minna kirjoitti...

juuh :/ no meillä on koettu sekin kuinka työstä saa kivan hapsullisen ;P onneks sain sen kuitenkin työn paikattu kun tais olla viimeistä kuvaa vaille valmis 8/

Virpi kirjoitti...

Täälläkin on saksittu jos vaikka mitä. Kerran kaksospojat tuli kumpparit jalassa ja kumihanskat kädessä sisälle. Muovikuppiin oli saksittu nokkosia ja ovelta kuului huuto:" Tee äiti näistä keittoa." Ihanat käsityösakseni oli ihan hiekassa ja arvata saattaa leikkasivatko ne enää kunnolla... Kyllä mua silti vähän nauratti se touhu ja nykyään vielä enemmän, kun muistelee. Ei ne sakset enää niin harmita. Ja keittoa tehtiin ja sitä peräti syötiinkin =)

Mari kirjoitti...

Meillä on kans kuopus kiskonu jostain saksikoristeesta nyörin irti. Ja itelle sattu kerran paha moka, kun leikkasin jotain saksilla, enkä huomannut, että myös se saksikoristeen naru oli siellä välissä. Nips naps poikki vaan... ;)

Virpi kirjoitti...

Voi ei! Meillä sai mattojen ja poppanaliivien hapsut aikoinaan kyytiä. Sitten laitoin sakset piiloon ja meni muutama vuosi ja päiväkodissa huolestuttiin kun pojalla on ikäisiinsä verrattuna niin huono motoriikka käsissä ettei osaa leikata saksilla ollenkaan..... No kyl se on jo oppinu!