keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kirjekuori Tellulle

Elikkäs minä sain parikseni Tellun, en ole hänelle aiemmin mitään pistellytkään, blogiaan jo jonkin aikaa seurannut, aika monenlaista osaa :)
Ja varmaan niihin kasseihin kiinnitin ekan kerran huomion ja jäin koukkuun.

No siis nyt tähän vaihtoon, blogista kävi selväksi että Tellu tykkää myös neuloa ja tämän mallin tahdoin tehdä.
Hyvissä ajoin tietenkin sitten mallin pistelyn aloitin kun kerran tiesin selkeesti mitä teen, kunnes iski paniikki, mutta postitushan on VASTA maaliskuun puolessa välissä, onkos silloin vielä lapaskelit?!?!
Omalta porukalta kyselin juu ei ole kevät on jo tullut, ja sitten netistä ettimään maaliskuun kuvia ja tarkistamaan kuinka etelässä Tellu asustaa.
Mutta kuinkas ollakkaan luontoäiti tuli sopivasti avuksi ja antoi runsaas lumipeitteen ja pitkän talven, ainakin meillä on vielä runsaasti lunta ja lapaskelit ;D
Takapuoli kuoresta oli siis valmiiksi suunniteltu, mutta mitäs sitten eteen osoitteen lisäksi??? siihen otin avuksi PatternMakker ristipisto ohjelman ja tein etusivun lapaset :)
Sisälle pääsiäiskortti jonka voi vaikka laittaa jollekkin neulovalle ystävälle, siinä kun keikkuu pari noitaa puikkojen kanssa :) samaan ajankohtaan sopivat postimerkit ja pieni tervehdys kirjeen muodossa, en olekkaan oikeaa kirjettä edes noin lyhyttä kirjoittanut sitten varmaan 20 vuoteen ;P vuori kangas on tilkku vaidosta.
Malli: Rainbow Gallery- January's"Wooly Winter Mittens"
Kangas Floban tapaista vain valkoista
Langat käsinvärjättyjä atalien ja jotain muuta, en siten näemmä ollut niitä itselleni ylös kirjannut :/

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nätti kuori! :)

Katri kirjoitti...

Voi kun ihanat lapaset!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpa todella kaunis! (Meikäläisen, pyykkinarufanin, keräilykohdetta sivuaa tämä, joten täytyypä katsoa vielä tarkemmin, jos saisi ideaa...)

Niin, siitä postista vielä: Olen kyllä tosi paljon harrastanut näitä vaihtoja, vielä enemmän askartelu- kuin kässypuolella, ja postiongelmia ei ole ollut kuin nyt toisen kerran tämän saman postiyhteyden kanssa. Muuten ovat aina lähetykset menneet hyvin perille, yleensä vuorokauden kuluessa vielä. Ja olen todella lähettänyt - ja saanut - paljon vaihtoja, varmaan pitkälti toista sataa ainakin!
Eli kyllä tämän katsoisin yksittäistapaukseksi vielä, vaikka tulikin toisen kerran saman henkilön kanssa.

Minna kirjoitti...

PP:tosi ikävää kuitenkin tuollainen vaikka yksittäisiä tapaus onkin :/ ei se kovin hyvää mainosta ole kuitenkaan ko.toimipisteelle jos vielä samasta paikasta on posti laitettu:(, mulla on kerran jäänyt paketti tulematta se ei ollut ONNEKSI mikään vaihto vaan ihan mainos juttu, ettei niinkään harmittanut, mutta kuitenkin :( yksikin vaihto meni perille ulkomaille sitten samaan aikaan kun postitin toisen perään 3-4 viikonpäästä :P missä lie seilannut ne viikot? ;)

Marja kirjoitti...

Kivoja lapasia olet pistellyt :) Niin ihania kaikki nämä kuoret.

Tellu kirjoitti...

Kiitos paljon lapas kuoresta!! Tykkään siitä kovasti! Oli ihana tulla kamalan työ päivän jälkeen kotiin kun odottamassa oli ihana kirjekuori! Kiitos! <3