tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kirjekuori vaihto

Lennu järjesti tällä kertaa kirjekuori vaihdon ja minä sain tänään ilokseni hakea postilaatikosta Amalian pistelemän kuoren jossa ihanat siniset värin ja niin tuosta kuvasta tuli oma lapsuus mieleen, kun aina hypittiin hyppynarua.

Eivät vaan ne omat lapset ole hyppynaruun kiinni kasvaneet vaikka niitä on muutama tupaan ostettukkin.
Tässä siis saamani kuori josta sääntöjen mukaisesti löytyi pari postimerkkiä ja uusikortti mitkä voi sitten halutessani käyttää vaikka seuraavassa vaihdossa, mutta tuo metsä kortti sai minut hörähtämään oikeen ääneen niin saattaapi käydä niin etten raaski sitä kenellekkään laittaa ;)
Runo oli kaunis ja siihen sopiva pistelty orvokki kortti, voi kiitos, kiitos tästä ihastuksesta.

8 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Onpa kaunis kuori, ihanat pistelyt!

Lennu kirjoitti...

Oi miten nätti kuori, ihanaa postia olet saanut :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hyvin kaunis, kesäinen ja iloinen!

Anonyymi kirjoitti...

Kivännäköinen kortti :)

Amalia kirjoitti...

muistitko pistää itseäs? Oliko se neula sulle tuttujuttu?

Minna kirjoitti...

Amalia: ei en ole ihan vielä pistänyt itseäni ja en ole aiemmin tuollaisa nähnytkään :/ mistä sellaisia saa ostettua? jos tykästy :) kunhan saan tässä ruuan tehtyä niin pitää päästä kokeilemaan :)

Amalia kirjoitti...

jaa-a nyt kyllä heitit pahan. En tiedä saako muualta kun Kärkölän pitsipajalta, mutta voin kyllä käydä niitä hakemassa ja laittaa tulee.

Minna kirjoitti...

Amalia:jos ei nyt muuta asiaa sinne ole niin ei pelkästään niiden neulojen takia tarvitse, mutta sitten jos olet sinne menossa jonkun muunkin asian takia niin jos sitte muistat :)