tiistai 23. maaliskuuta 2010

peltipurkki kokoelma kasvoi yhdellä

Ja niinkuin edellisessä peltipurkki kokoelma postauksessa mainitsin, ettei isäntä tätä harrastusta ole kovin vakavissaan ottanut, niin eilen sen myös ääneen hälle kerroin mitä tänne olen kirjoittanut kun meillä oli sellainen pieni HAUSKA tilanne kaupassa ;P siinä sitten iltakävelyn päätteeksi isäntä ehdotti käväisyä vielä kaupassa.

Ja hetken siellä oltuamme jäin katsomaan purkkeja mitä siinä sitten pitää ostaa että tuommoisen saa, isäntä sieltä perässä tuli eikä vielä sanonut mitään.

Kunnes sitten ääneen aloin höpötellä että onko ehdotuksia mitä noista ostetaan, no joo yhteisymmärrykseen päästiin mitä plaatua ostetaan ja sitten isäntä sanoikin että noita oli ollut jo viimekerralla ja hän unohti kierrättää mut kaupasta ulos TOISTA reittiä että ne jäis multa näkemättä ;P tähän kommenttiin sitten jatkoin tuon mitä tännekkin aiemmin kirjoitin ;D voi, voi kuinkakohan monta kaunista peltipurkkia onkaan mennyt ohi, kun en ole kaupassa käynyt tai mies on kierrättänyt minut autojenvaraosa osaston kautta ulos kaupasta :D)))

se on sitten tuo oikeanpuoleinen :)

7 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Kannattaa myös kurkata jauho-osastolle. Minä löysin K-supermarketista sunnuntaijauhopurkin, tietysti peltisen :-)

Minna kirjoitti...

Kiitos vinkistä Ulla ;)

Amalia kirjoitti...

Jostain katselin peltipurkkien hintoja. Huh huh, niistähän joutuu maksaa oikein rahaakin. Sanoo tumpelo joka ei tätä lajia harrasta, muuta kyllä kerään ;)

Sartsa kirjoitti...

Ei voi olla totta. Olen vähän ymmyrkäisenä. Hassu harrastus. Onhan ne kyl aika nostalgisen näkösiä. Ja varmaan tosi hyviä säilytysastioita. Miäkii taisin nähä jonkun Elovena -purkin äskettäin kaupassa. Onks näitä nyt vasta alkanu tulemaan, vai miks en oo tommosta tajunnu?

Minna kirjoitti...

Sartsa:onhan näitä ollut jo vaikka kuinka kauan ja mua niin harmittaa kaikki Wetabix ym. peltirasiat mitä en silloin joskus aikoinaan ostanut:Pkun oli tyrkyllä kun ostaa tietyn x määrän wetabixiä ym.
Nyt olen koittanut ryhdistäytyä :D
Tämä kieltämättä saattaa kuulostaa hassulle, mutta ei ne tupperin samanlaiset purnukat tuolla kaapissa oikeen taas säväyttänyt mua ja kun aika usein nuo purkit unohtuu pöydälle niin mikäs sen mukavamman näköinen kun värikäs purkki ja heti tietää mitä se pitää sisällään , eikös ;D
Amalia: juuh kyllä niistä jostain hyväkuntoisista vanhemmista saa pulittaa ihan hyviäkin summia :)tuo saludokin maksoi kirpparilla jo 5€. mut onneks mä ehdin siihen kaupassa ja sain siihen vielä kahvit päälle ;)

Srinity kirjoitti...

Minullakin on pelttipurkkifiksaatio. Joskin ostan myös sellaisia, jotka eivät ole jonkun tietyn tuotteen kylkiäisenä eli niitähän on sitten vaikka kuinka paljon. Ja mies aina sanoo että tarviiko meille enää yhtään purkkia muka... tottakai tarttee! :D

Minna kirjoitti...

Srinity: juuh kyllä niitä peltisiä löytyy muitakin, tuossa nyt nuo keittiön nuo kylkiäis purkit ;P