perjantai 9. huhtikuuta 2010

tunnustus, kännykkä pussi ja RPM

Mistäs taas alottais, tässä sitä ollaan kun jättää sen päivittäisen bloggaamisen, että vähän harvemmin, mutta nyt on pakko tai unohdan jotain.

Elikkäs tuolla Vipsun blogissa otin osaa tähän
Ja eilen sitten oli laatikossani tämä ja niin ihana väriset viimeistely kankaat ja käyttöönhän tämä tulee :) sivussa on koristeena tuo isompi nappi, mutta kiinnitys on helposti nepparilla, kukat on ihanan pirteitä ja keskellä on söpöt minimini napit :) KIITOS Virpi


Sitten sain Virpiltä tunnustuksenKIITOS:)

Ja tämä onkin aika hauska tapaus, missä taas huomaa että kuinka pieni se suomi onkaan.


Etsin joskus viime keväänä/kesänä netistä tietoa Karnaluksesta, ja törmäsin Virpin blogiin ja ihastuin noihin neulomuksiin ja huomasin, että tämä rouvakin kerää kerman savea joten lisäsin tämän Novitan blogin suosikkeihini.

Hämeenlinnassa oli sitten tuo ristipisto tapaaminen jonne tulikin aivan uusi tuttavuus, joka oli liittynyt ristipistoilijoihin juuri niin, etten ollut esittelyä ehtinyt enään näkemään, ja hän sai tietää tapaamisesta ja päätti ilmestyä paikalle.

Siinä sitten aamu alkoi höpisten ja aikani kun Virpin jutustelua kuuntelin tuli jotenkin tuttuuden tunne olen nuo jutut, olen lukenut jostain aiemmin.( ne cd:lle poltetut tv:sarjat herättivät;))

Olipas kiva "tunnen" hänet jo :D vaikka itse taisin olla vielä täysin vieras, kun en tiedä pitääkös Novitan sivuille olla kirjautuneena, että voi kommentoida, joskus koitin jotain kommentoidakkin, mutta kun ei onnistunut niin kommentointi on jäänyt.

Kiitos vielä kerran tunnustuksesta :)


Sitten eilen pitkästä aikaa otin osaa tohon RPM ja pitkästä aikaa otin käsittelyyn tuon pöytäliinan.

Reippaan varaslähdön otin tähän starttii eli aloitin jo 15:30 ja lopettelin siinä 19:11 :)

Ohjetta oli sitten joku ehtinyt vähän rei'ittämään ja uudelleen symbloimaan, mutta eiköhän siitä selvitä.
2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Nätin pussin sait sinäkin!

Virpi kirjoitti...

Olet saanut ihanan pussin! Ja toi sun pöytäliina.... Se on mahtava! Kun nyt vaan saat sen valmiiksi. Karsee hommahan sen pistelyssä on, mutta kyllä se varmasti on vaivan arvoinen.
Novitan sivuille pitää siis tosiaan kommenttia varten kirjautua ja sehän ei onnistu jos ei tilaa Novitan lehteä. Olen hieman harkinnut blogiosoitteen vaihtoa, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.