perjantai 11. kesäkuuta 2010

Bloggerin synttäri vaihto perillä

Noniin ja toinen bloggerin puolelta oleva synttärivaihto on perillä :)
Sain eilen infoa siitä, että paketti avataan ennen 7 joten voin halutessani sitten julkaista kuvan.

Ja vaikka Tarja ei pakettia ollut vielä avannutkaan, "arvas" hän lähettäjäksi minut ja varmaan ihan syystä koska olin taas "kuoren" päällystänyt samalla tavoin kun viime vuonna, tänä vuonna käytin vain Emmin tekemästä askartelusta ottamaani kuvaa, mun mielestä se oli niin kiva pöllö.
Viime vuonna ja tais olla joku aiempikin vuosi kun mentiin lehmä teemalla niin tänä vuonna ajattelin poiketa tyylistä ja mennä pöllö teemalla ja tuosta kuoresta se sitten lähti.
Piti löytää vielä pöllö aiheinen pistelys no aikani netissä pörrättyäni löysin kyseisen ilmais mallin, mun mielestä se vaan oli niin kesäinen, sopii ajankohtaan :)
Sitten lähdin kangas kauppaan...ja ennen kuin edes itse lähdin etsimään pöllö kuosista kangasta kysyin sitä myyjältä, no eipä tietenkään =( kysyi sitten että kelpaisko sammakko tai sisilisko tai nallet johon kaikkiin vastasin ei, ei ja ei, kysyi sitten myyjä että minkä ikäiselle ja mihin tarkoitukseen, sanoin että ihan aikuiselle ja kerroin senkin mihin tarkoitukseen, hetken katsoi hiljaa... no ehkä ei enään ensi kerralla katso enään pitkään jos ja kun alkaa muistaa "mun" kotkotuksia :P kysyin sitte pöllö aiheisia nappeja,ei niitäkään :( no sitten piti vaihtaa systeemiä ja päätin mennä lempivärillä ja sitten jo alkoikin helpottaa ja pääsin ostoksineni kaupasta ulos =D

Tässä tämä kokonaisuus

DMC:n langoin pistelty, aidalle.
Pöllökortin malli on Owls of summer by ErynneLähettäjä Swap

Hyvää syntymäpäivää :)

8 kommenttia:

TarjaA kirjoitti...

Kiitos Minna! Nuo kesäpöllöt on niin söpöjä ja kaikki ne ihanat siniset tavarat. Istuin aamulla keittiön pöydän ääressä ja klipsuttelin ihastuksissani saksia; olis mahtanut näyttää asiasta tietämättömästä tosi tyhmältä..

Ninnu kirjoitti...

Ihana lahja! Söpöt pöllöt. Ei ollut kangaskauppias ajantasalla nykypäivän käsityöharrastuksista ;-).

Micki kirjoitti...

I love owls, so enjoyed seeing the pic!
Micki

Sari kirjoitti...

Suus viu nuteb ugaa´bat olkklt.

Tuossa lukee, että "Siis miten ihanat pöllöt". Oli sormet väärässä kohtaa näppäimistöä, kun lähdin kirjoittamaan :)

Pike kirjoitti...

Söpöt pöllöt! Onnea arvontaan!

Virpi kirjoitti...

Ei pöllömpää - näyttää tosi kivalle.

Sartsa kirjoitti...

Oikein kivan näkönen pöllöperhe. Minulla ei oo nyt mitään tekemistä, kun en saa tehä oikein mitään raskasta. Mietin jopa ristipistojen esiin kaivamista...

Kirsi kirjoitti...

Iiiik, nyt kyllä kuolen. Toi pöllö on niiiiini ihana. Please please, tee se mulle jotenkin joulukalenterivaihtoon! Olen ihan hulluna pöllöihin. Silti en ole ehtinyt yhtään vielä itselleni tehdä, mutta malleja on jo useampi haettuna odottamaan aikaa... aikaa... aikaa. Mun aika on mennyt vaihtoihin ja lahjoihin. Myös joulusellaisiin jo :) :)