tiistai 13. heinäkuuta 2010

tiiiiilauksiiiiiiaaaa!!

Enpä olekkaan pitkään aikaan tilannut mitään ITSELLENI jos jotain tilannut niin vaihtoihin menneet, mutta tänään rohkaisin hurjan luontoni ja tilasin Silkweaverilta kankaita, vaikka kuulinkin tuossa jokin aika sitten että toimitukset ovat pätkineet, mikä ei kyllä lisännyt luottamusta, ulkomailta tilaamiseen, mutta kattotaans kauankos menee ennen kuin minä saan kankaani ja kirjokkaaseen sitten tilaus erikoislangoista ja helmistä.Tässä sitä sitten ois rupeamaa hetkeksi

jos näistä jonkun sais valmiiksi joskus Mirabiliaa kaikki"Ring Around the Rose Tree" tähänhän on jo helmet ja langat valmiina ja työtäkin aloitettu joskus vuonna 2003 paikkeilla, mutta kuitenkin UFOutunut. vielä kun löytäisin tämän jostain :P

(alkaa vaihtoehdot käydä vähiin, juuri ennen hämeenlinnan ristipistotapaamista otin sen salkusta pois taittelin kauniisti minigrip pussiin, nakkasin "talteen" tuossa se on aina välillä jossain tullut vastaan, mutta nyt kun koitan ettiä niin ei missään :( )


Löytyipäs ja kolmannella kerralla sieltä mistä pitikin 8/Sitten sain synttärivaihdossa ko. mallin "Crystal Cristmas" johon ostin langat edellisellä Tallinnan reissulla, kankaan ja erikoislangat helmineen tilasin sitten tänään.Sitten ostin tämän ihastuttavan "Touching the Autumn Sky" mallin johon tilasin tänään kankaan, harmi kun en tajunnut noita helmiä samaan tilaukseen jonka jo maksoin =/ aina ei voi voittaa!!!Sitten ajattelin semmoista josta luin Maajon blogista että mikään ei jää enään ufoutumaan kun kierrättää töitä vaikka sitten tekis sen 10 pistoa vuorollaan, niin hiukan edistyis.Maajojos näitä 3 sitten kierrättelis kunhan saan kankaat ja löydän kadonneen aloituksen :)


Mutta nyt TT, RR:n pariin

2 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ihania uusia töitä. Johan noista on vaikea valita mitä alkaa tekee.

Virpi kirjoitti...

Jopas oli ehtinyt tulla paljon päivityksiä blogiin meidän ekan lomareissun aikana. Hienolta näyttää sun tilaukset. Ihania malleja! Ja tuo 40 kg lankaa on mahtava kasa! Mulla on kotona kans sen verran ja ihan itse hankittuna! Sait myös ihanan ihanakesä-vaihdon ja ihanan olit pistellut itsekin. Ihanaa kesää sinulle jatkossakin sekä pistelyjen että lankakerien kanssa!