tiistai 31. elokuuta 2010

kuun vaihteen Mirabilia CC:n kuva päivitys

Kovin paljoa ei ole SAL työ edistynyt, tuohon asti sain pisteltyä niin ettei tarvinnut kovin suuria loikkia tehdä mihinkään suuntaan, sitten piti työ jättää hiukan vaiheeseen, että pääsen tekemään vielä tarvittavat DMC:n lanka ostokset, posti sitten kiikutti nuo erikoislangat ja helmet yhtä vaille.
Puuttuvat langat siis sain ja kun ei tuolta kirjokkaalta varastosta tähteä löytynyt, meinas mennä pasmat ihan sekaisin mitä ihmettä keksin tilalle, mutta kuinkas ollaakkan Casaceninassa näytti olevan, nyt olen kädet kyynerpäitä myöten ristissä, että se sieltä tulee, aikani surffailtua näytti sitä tähteä sitten vielä olevan käsityökorissakin?? nyt katsotaan jos ei CC:ta tule niin sitten koitetaan käsityökoria sen jälkeen alkaakin jo tulla tenkkapoo mistä seuraavaksi??
Wisperin valkoista pörrölankaa tuntuu tulevan tavallisen paljon, ja edellisestä Miran. työstä muistan sen olevan todella vaikeaa pisteltävää, mutta ei antanut luonto taaskaan periksi, että oisin sen langan muuhun vaihtanut, PAKKO yrittää eikä tuo lila hapsulanka näytä yhtään sen helpommalle O_o

Lähettäjä Mirabilia"Crystal Christmas"2010

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvä alkuhan tuo on. :) Itse en ole edes kokeillut mitään erikoislankoja, onneksi niitä ei HAEDeihin eikä Prairie Schoolerin aakkosiin tarvitakaan. Toivotaan että tähti tulee!

Anonyymi kirjoitti...

Minultakin on jäänyt noiden erikoislankojen kanssa pistely tyystin, mutta eivätköhän nuokin jossain vaiheessa eteen tule. Metallilankankin on sen verran mielenkiintoista pisteltävää, etten yhtään ihmettele kauhisteluasi. Tsemppiä!

Mari kirjoitti...

Erikoislangat on niin hirveitä. Oikeasti en tajua, miten tuolla pörrölangalla pistellään, se on niin paksua ettei mahdu neulaan ja kokopistoa sillä ei ainakaan voi tehdä :/. Korvasin sen tuossa joulukuusessa samansävyisellä tavislangalla. Whisperiä en ole vielä kokeillut.

Tässä kuussa musta ei ollut SAL seuraksi, niin paljon vaihtoja tehtävänä, mutta syyskuussa tsemppaan.