keskiviikko 4. elokuuta 2010

Mirabilia"Crystal Christmas"

Tänään olen katsonut langat valmiiksi ja kankaan ja neulat ja mallin.

Mari ehdotti jos aloitettais työ SAL työnä ja kyllähän se sopii, saa samalla itse potkua kun näkee miten toinen on työn kanssa edistynyt :)Erikoislankoja ja helmiä odottelen tähän työhön saapuvaksi tämän kuun puolenvälin tienoilla, ellei sitten tule jossain vaiheessa uutta tietoa.Päivitän nyt tähän aloitus kuvan ja seuraavaksi pääsette seuraamaan työn edistymistä blogissa ja jos ei jaksa tekstejä etsiä niin samat kuvat ovat oikeassa laidassa olevassa diaesityksessä.

SAL= Stitch Along

elikkäs useampi kuin yksi tekee samaan aikaan samaa työtä tai ennalta sovittua aihetta :)

5 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Mikä olikaan SAL?
Tulin vain kehumaan itteäni, kun sain ristipistotyön kaivettua esiin yli vuoden tauon jälkeen :D :D Olen pistelly JO 3½ langallista! (ei se kyl näy vielä missään...)

Mari kirjoitti...

Kiva, aloitellaan sitten. ( Tai mina jatkan siitä mihin aikoja sitten jäin :))

Voisin miettiä sellaista pistelyaikataulua,että yhtenä tai kahtena päivänä viikossa pistelen tätä ja aina kun yhdessä tavataan. Sitten vaikka joka kuun viimeisen päivän tienoilla laitetaan edistymiskuvia blogiin.
Luulisin että tämä sopimus saa mut vähän tsemppaamaan.

Minna kirjoitti...

juu ekat pistot olen nyt pistellyt ja katotaan mitä saan aikaiseksi, kuun loppuun mennessä silloin päivittelen kuvaa tuohon diaesitykseen :)tästä tulee hauskaa :D mun pitäs vaan pienempi neula löytää 26 tuolla 24 on aika hankalaa =(

Marja kirjoitti...

Upea! Jään odottelemaan kuvapäivityksiä myös blogin puolella. Olen tosi huono (=laiska) tutkailemaan sivupalkeista diaesityksiä. Yleensä unohdan saman tien, missä blogissa mitäkin vilahtelee :)

Virpi kirjoitti...

Tästäpä tuleekin tosi ihana! Innolla odottlene päivityksiä =)