tiistai 2. marraskuuta 2010

kuun vaihteen saldo ja hullutusta??

Niin ei sitten tullut Mirabilian CC:n ainuttakaan pistoa, melkeen kahden viikon pistelypaussikin oli =/ lienee syynä pikkuhiljaa työelämään siirtyminen ja sen tuoma lisä väsymys, mutta lienee kohta tähänkin tahtiin tottuu ja taas jaksan pistellä entiseen vauhtiin.
Juurikaan muutoksia ei tuohon 20. päivän postaukseen ole tullut. jotain valmsita saatu aikaseksi, mutta mistään ei voi kuvaa näyttää =/
siksipä kaivoin äsken laatikosta Bent Creekin Snowbuds mallin jota aattelin  aloitella tässä jotta saisin  ees jotain kuvallista julkastavaa ennen joulua, koska nämä kuvattomat ovat tavallisen tylsää luettavaa jatkuvalla syötöllä :P

Mirabilia ei siis edisty
JOulukuori edelleen vermeitä vaille valmis
jouluvaihto aloitettu
tulitikkuvaihto valmis
jolukalenterit paketointia vaille valmiit.
syyspiristyskin edistyy ja lisä jännityksen tuohon tuo vielä postin jakelu

Vuoden vaihteessa alkaa Bloggerin ristipistoilijoissa ristipistolehti SAL jokaisella lienee kaapissa lehtiä mistä ei ole koskaan mitään pistellyt nyt sitten jokainen kaivaa muutaman lehden esiin josta jotain pistelee ja loppu vuodesta katsotaan saldo.

Sitten ajatuksena käynyt mielessä myös tuollainen RistiPistoHullutus muuteltuna siitä alkuperäisestä hullutuksesta.
Tammikuun 1 päivänä aloittaisi ekan työn 2.päivänä toisen 3. päivänä kolmannen jne. 15 päivään asti eli 15 työtä aloitettaisiin  ja jouluun voisi olla valmista? Miltä kuulostaisi?
eli tarkoitus ois saada valmiiksi asti joten mitään 10 000 piston tauluja ei kovin montaa kannattais ehkä aloittaa ;D

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Moikka!
Tuo ei kuulosta yhtään hullummalta. Minäkin olen ajatuksella leikkinyt KYHhäyksen jälkeen. Sitäkin ajattelin, että olisinko kiero kutale, jos yhdistäisin Lehti SALin ja KYHin? Mulle kun on kertynyt hirveä kasa pieniä ilmaispakkauksia mitä lehdet jakelee ja ne ei ikinä pysy lehden kanssa samassa paikassa...

Minna kirjoitti...

no siinähän menis kaks kärpästä yhdellä iskulla ;D

Virpi kirjoitti...

Mullakin olis tarkotus supistaa ens vuonna rp-tarvikevarastoa ja kaikenlaista kittiä on kertyny vaikka kuinka. Hullutus vois olla hyvä idea!

..... kirjoitti...

viime KYH-projektin aikana ihailin niinan jo tekemiä pikkukittejä yms. ja nyt jos tammikuussa aloitetaan rp-hullutusta oon varmastikin mukana.
Laatikoistani löytyy ilmaiskittejä,pieniä malleja ja lehdistä n.tsiljoona mallia jotka vois aloittaa.
Tyttö meillä onkin jo aloittanut pistelemään joulukortteja yms. ja minä oon kateellisena katsellut kun hän saa aloittaa uuden mallin aina parin illan välein..
Meillä on keväällä monet synttärit yms. joten pikkulahjoilla ja korteilla olis ihan tarvettakin..