tiistai 9. marraskuuta 2010

Muumipostimerkein varustettu

Pinkin sävyinen syyspiristys oli tänään laatikossani <3

Olen aivan pyöreänä ihastuksesta tai soikeana solmussa tai jotain.
Vaikka pinkki ei lempiväri listassani olekkaan kuten X huomasi, mutta kun ollaan oikealla asialla ja/tai kaiketi minussakin asuu se pieni osa joka tykkää juuri siitä pinkistä :)
Ja todellakin saksi kokoelmani karttui nyt ihanilla saksilla joissa ihastuttava koriste perässä :)

Suklaata en ehtinyt lapsilta piilottamaan, mutta selitys meni läpi ettei nyt voida syödä jospa vaikka unohtaisivat niin saisin YKSIN herkutella ;D

Kiitos X  jatkan saksien ja koristeen ihastelua, eikä enään ollenkaan ahdista niin paljon luvattu tuleva lumimyräkkä.

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Aivan ihanat, viimeksi eilen katselin noita Casa Ceninan sivuilta...

Minna kirjoitti...

jossain sivuilla minäkin noita saksia ihailin ja oisko sitten ollut Casaceninan, kävin tosin muissa merkeissä :)

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä, että saapui posti perille. Saa nähdä yllättääkö posti ja toimittaa sen jonkin aikaa matkalla olleen typerän kiireessä väsätyn lähetyksen perille vai pakkaanko ne samat jutut uudelleen vielä grande finaaleen.... Kiva, että pidit roosanauha-kampanjan saksista! T:X

Minna kirjoitti...

Kyllä, kyllä tämä tuli ja puolestasi olen harmissani jos joku lähetys on jäänyt tulematta, mielestäni olen ainakin kaikki tulleet lähetykset kuvannut ja tänne päivittänyt, tänään jo hiukan odotinkin jospa joku ylimääräinen ylläri ois postilaatikossa, mutta ei ainakaan tänään ollut. Sakset olleet tuossa käytössäni nyt ja vanhin poikakin huomas että äittillä uudet sakset :)

Sartsa kirjoitti...

Söpö ja oikealla asiallakin.
Toi hulluttelujuttu on aika hullu juttu. Voisin kuvitella, että saisin kaikenlaista alulle, mut eihän ne ikinä valmistuis. :D Ei taida olla minua varten. Kiva uus idea kumminkin asiaa osaavammille.