maanantai 27. joulukuuta 2010

vuoden 2010 kollaasi

Tänä vuonna enään tuskin valmistuu mitään joten uskallan jo luoda kollaasin tämän vuoden valmistuneista
Ihana pistelyvuosi takana, pöytäliinan sain kuin sainkin valmiiksi ja aivan ihania vaihtoja ollut.

Toivottavasti uusivuosi 2011 on vähintään yhtä antoisa.

Toivotan näin hyvää loppu vuotta 2010 ja pistelyrikasta uutta vuotta 2011

Minna

10 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Jestas oletpa sinä ollut ahkera! Tänä vuonna ei ole tullut pidettyä kunnolla kirjaa siitä mitä on tullut tehtyä, pitänee opetella pistämään sivupalkkiin lista aloitetuista ja lopetetuista :) Pistelyiloa!

Kirsi kirjoitti...

On kyllä aika kunnioitettava kuvakollaasi! Ja onnekkaan totean, että aika monta noista on kotiutunut meidän osoitteeseen :) Arvaa muuten mitä... olen päättänyt viimeistellä lempikukkani ruusun valokuvakansioon kanteen. Ja siihen kansioon tulee kuvia tekemistäni käsitöistä, lähinnä siis ristipistosellaisista.

Irmeli kirjoitti...

Ahkerana olet kyllä pistellyt ja saanut paljon kaunista aikaiseksi. Hyvää loppuvuotta ja Uutta Vuotta 2011.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Eipä olekaan ollenkaan hullumpi saldo; tuon jälkeen kelpaa vaikka aloitella "Hassuttelua"...

Sini Helmi kirjoitti...

Vau, mikä kavalkaadi kuvia ja töitä!!! Olet sinä ollut ahkera :) Ja noiden välissä vielä ideoit Hassutuksen... ja meitä hassujahan tuntuu riittävän!!! Eiks ole kiva, kun ei ole yksin hassu ja hullukin... :)

Mukavaa loppuvuotta sinulle ja kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle!!!

Pistellään ja toivottavasti tavataankin!

Ninnu kirjoitti...

Hyviä ja onnellisia hetkiä vuoteen 2011!

MariJ kirjoitti...

Hei, minä en kyllä ymmärrä miten ihmeessä tuo minun pistelemäni enkeli näkyy sinun diaesityksessäsi? Huomasin viestisi kuva-albumissani. Minä en ole tuota kuvaa sinun albumiisi siirtänyt (kuinka olisin voinutkaan?), joten en käsitä, miten se on sinne joutunut! Näkyykö se sinun albumissasi? Voitko vain yksinkertaisesti poistaa sen sieltä? Tosi mystinen juttu kyllä!

Sari kirjoitti...

Ihania töitä olet tehnyt ja liina on kyllä upea!

Minna kirjoitti...

MariJ: jotenkin se on tiedosto nimestä kiinni tai sitte se noukkii jonkun sanan, mä en sitä sinun enkeliä pysty poistamaan, muuta kuin muuttamalla koko kansion nimen, no aika pian sen vuoden vaihteen jälkeen poistan vaihdan tilalle 2011 kansion :) eikä tää oo ekakerta kun mun kansiossa pyörii jonkun toisen kuvat :D

MariJ kirjoitti...

No mää kävin jo poistamassa kertaalleen tuon enkelin kuvan siitä omasta kansiostani, eli sellaista tiedostonimeä ei ole enää olemassa, mutta näkyy se silti tuossa vielä pyörivän. Tosi kumma juttu kyllä, en pysty käsittämään. :) Kun yleensähän se ottaa nuo diakuvat siitä tietystä kansiosta, ja kävin sen sunkin kansion katsomassa, että ei siinä tuota mun kuvaa ole. No, onneksi vuosi vaihtuu ja uudet diaesitykset saa laittaa esille. Sun pitää tehdä äkkiä valmista, niin saat uudet kuvat pyörimään! :) Huomenna aloitellaan hassuttelemaan. :)