torstai 13. tammikuuta 2011

RistiPistoHassutus2011/Crazy January Challenge 2011, RPM

Tänään oli sitten RPM ja päätin ottaa työn alle jonkun RPH olevan työn no sehän valmistuikin n. 2h. ja maratoonia jäi jäljelle vielä 2h. katsotaan mitä lopulle ajalle keksin?
Nyt kuitenkin ensin tähän :)
Bent Creek
Kangas 40ct.
Langat DMC

Kankaan tiheyden takia kuvasta tulikin tosi pieni joten tämän vuoden ensimmäinen julkaistavaksi valmistunut työ,on joulukortti ;D         
Tässä 2h. edistys          

RistiPistoHassutus2011/Crazy January Challenge 2011

6 kommenttia:

gracie kirjoitti...

another nice choice....

Sartsa kirjoitti...

Intoa tuntuu riittävän! Mitä kokoluokkaa alottamasi työt on? Keskimäärin. Isoja, pieniä?
Kaivoin sen omanikin taas esiin, kun te hassuttelette. :D
Käykö sinun blogissa tosiaan noin monesta maasta vierailijoita, kun tossa sivussa näyttää??!! Ihan hämmästyin. Olihan sielä pari suomalaistakin kävijää.

Niina kirjoitti...

No voi kun pieni ja herttainen! Mulle kanssa! Mä taidan olla ihan pulassa näiden lumiukkojen kanssa kun kaikkialla näkyy niitä ;)

Minna kirjoitti...

Sartsa:työt taitaa olla aika keskikokoista luokkaa, ei kovin pieniä, mutta ei isojakaan, lukuunottamatta tuota eilistä Bent Creekiä :D nyt täällä varmaan pörrää paljonkin ulkomaalaisia, koska laitoin tuon hassutuksen myös enkuksi niin se vähän poiki osallistujia Australiasta--->Islantiin

marelo kirjoitti...

Upeita töitä on. Sais iteekkin nytkiinni nää aloitukset. Eilen jäi ihan unholaan kun innostuin maratooniin ja sitten tajusin etten olekkaan päivän aloitusta tehnyt, mutta otetaan tänään se kiinni ja sitten vielä pitää musitaa että olen joutumassa aloittamaan työn numero 9 uudestyaan.

Ulla kirjoitti...

Tosi söpö lumiukko!!! Oikein on jo haikea olo kun hassuttelu loppuu pian. Tämä on ollut tosi kivaa.